Gabriel

Filmen Gabriel utspelar sig i staden som utgör skärselden mellan himmel och helvete. I skärselden finns alla människor som väntar på sin dom - att antingen hamna i himlen eller i helvetet. Många människosjälar blir dock kvar under längre perioder... Himlen och helvetet strider om dominans om staden! Reglerna är att parterna bara får skicka en förkämpe i taget till staden - och denne måste ikläda sig rollen som mänsklig/dödlig!


                                                           DVD Film: Gabriel


Kampen har pågått länge och av de ursprungliga sju, från himlen, som ställts upp i rad för att bekämpa ondskan är nu decimerad till den siste - Gabriel! En efter en av ärkeänglarna som stridit för ljuset har på ett eller annat sätt förlorat kampen mot det onda eller fallit offer för stadens mörker och givit upp kampen.... Innan Gabriel kom till staden hade Mikael blivit ditskickad... Mikael som ansetts vara den starkaste av alla ärkeänglar... Men ingen vet vad som hänt honom.

Ondskan härskar i staden och ljusets sista hopp står till Gabriel!

Filmen är stämplad som action och skräck... Action håller jag med om... mycket med puffror och fart i filmen kanske lite för mycket t.o.m. - spänningskurvan måste gå ned ibland, så att man inte blir avtrubbad! Skräck var det däremot inte.. kanske just därför att det saknades spänning och skrämseleffekter, när tempot låg konstant högt!

Filmen och storyn funkar... klart godkänt!

NoneNone
NoneNoneNone

/R

Kommentera här: