Mutant Chronicles

                    DVD Film: The Mutant Chronicles
Ibland ser man en film bara för att... Som jag.. jag var tvrungen att se den här rullen bara för att jag spelat spelet ett par gånger.... Vad kan man säga då? Ja... Ron Perlman utan mask är ju fortfarande Ron Perlman... eller är han verkligen det??? Den stora frågan är... varför ingen "Esso-Mogul"????

Handlingen utspelar sig kring en tid i framtiden, då mänskligheten inte är uppdelade i länder, utan i korportationer... Dessa slåss om de få resurser som finns kvar på jorden... i kriget mellan Capitol och Bauhaus (I princip västeuropa/USA mot Centraleuropa/Ryssland) så väcks en uråldrig maskin till liv... en maskin som mänskligheten lyckades kapsla in under jorden för flera hundra år sedan... Maskinen blev skickad till jorden för ta över mänskligheten och förvandla alla människor till mutantmonster (inte X-men varianten alltså, utan snarare i stil med Doom!)

Läs mer om filmen och spelet: http://sv.wikipedia.org/wiki/Mutant_Chronicles

Filmen har mycket aktion och ger intertextuella kopplingar till första världeskriget och "på västfronten intet nytt!"
Filmen får en etta pga Perlman... men resten är värre... Men är du sugen på lite "Hack-and-slash" - Så är detta filmen för dig... lite lång intro dock... så härda ut!!

              None
ps. o ja... jag glömde... slutet suger också!
/R

Kommentera här: