Starship troppers 2

                          DVD Film: Starship Troopers 2

Uppföljaren till en av de mest lyckade b-fims betonade sci-fi filmerna som någonsin gjorts!
Filmen börjar med några blänkare och intertextuella kopplingar till första filmen... Tv uppläsnings sekvenserna som duggade tätt och upplyste om det mänskliga samhällets organisering är begränsad till

Filmens positiva bit ligger i en djupare förståelse av krypens bottnande illvilja och drivkraft i kampen mot mänskligheten... den kunde dock ha sammanfattats på 5 minuter. Det finns några små blänkare till filmer som Mimic och puppet masters, problemet är bara att den här filmen skulle kunna ha byggts upp mycket starkare mot thriller/skräck genre med spänning... andra negativa delar ligger i att det måste dock ha varit en realisation på avdankade desperate wife skådisar, både Brenda Strong och Richard Burgi ingår i filmen. Flertalet av skådisarna har  dessutom medverkat i "Nip/Tuck" .

NoneNone
NoneNoneNone

/R

Kommentarer:

1 Fia:

skriven

Hej, angående semiotiken så det bra! Det är väldigt mycket som vi ska ha med i varje analys, vi har en analys i veckan efter föreläsning. Men eftersom vi analyserar "amelie från montmatre" så går det ju bara bättre =)



Är de nya eleverna minst lika bra som oss? (fast än jag tvivlar)

Kommentera här: