Transporter 3

                               DVD Film: Transporter 3
Uppföljare är ofta en stor besvikelse... exempel går att rada upp, vari orginalet har varit alldeles lysande och sen har karaktären och produktionen krämats ut till sista droppen för att stilla hungern hos produktionsbolaget. Exempel som Robocop, Terminator och Taxi kan nämnas. Detta var något jag tänkte på när jag slog på filmen(hey.. det är söndag och jag ville ha läätsmält action... om du nu undrar varför jag utsätter mig för ett potentiellt filmhaveri!)... och jag tänkte på bilen som det bärande temat för Transporterserien - och det slog mig, i ögonblicket innan det dök upp på skärmen, att likheten med Taxi är rejäl - vilket förklarar sig i att det är samma manus författare - LUC  BESON!

Frank är tillbaka och får ett dödligt uppdrag att leverera ett paket till okänd destination! Uppdragsgivaren kontaktar Frank via mobil och han får mata in kordinationer på sin GPS.... han har en hake på sig... han har påtvingats ettarmband som sprängs om han avlägsnar sig från bilen!

Filmen är helt ok... hög oktanig action och bra fightingscener! Karaktären utvecklas dock inte... men men... Filmen funkar helt ok på en söndag kväll!!! 





Ärtor ut!
/R

Kommentera här: