Surrogates

                        DVD Film: Surrogates
En film helt i min smak... lite Demolition man; Gattaca; Johnny Mnemonic; Flykten från N.Y/L.A.; I, robot känsla över filmen. Större delen av mänskligheten har satt sig i situationen att de styr en interaktiv robot  hemifrån. Människorna lämnar aldrig sitt hem, utan låter den interaktiva roboten, Surrogaten, agera ute i det offentliga rummet. Detta har förändrat samhället till att minska brottslighet och sjukdomar! Krig utkämpas också med Surrogater - så det blir lite mer dreamhack än riktiga krig!

Samtidigt har det delat samhället, precis som i Demolition man och i Jonnhy Mnemonic, där en mindre del har valt att inte ingå i det stora samhället... de har istället bildat Surrogat-fria zoner och gått tillbaka till ett mer jordbrukande samhälle - då de tycker att utvecklingen förstör vad det innebär att vara människa!

Bruce Willis spelar polisen som upptäcker att det finns ett vapen som inte bara dödar surrogater, utan även operatörerna... Många invecklingar... och kan man verkligen  vara säker på vem som sitter och styr en viss surrogat, från en dag till en annan!?

Sci-Fi när den är som bäst! Mycket sevärd film!!!




//R

Kommentera här: