Instängd

                       DVD Film: Instängd

Sarah förlorar sin familj i en tragisk bilolycka... Ett år senare så återförenas hon med sina tjejkompisar för att göra en äventyrligutflykt i ett grottsystem. Allt är planerat i minsta detalj. Problemet är bara att den av tjejerna som planerat hela utflykten har ljugit om vad det är för grottsystem som dom ska ta sig igenom. Istället för det kända systemet, så tar vännen Juno med Sarah och dom andra fyra vänninorna till ett okänt och outforskat system!

Väl inne ibland de trånga gångarna och passagerna så blockeras vägen av ett ras, vilket gör att tjejerna inte kan ta sig tillbaka! De måste nu hitta annan väg - Problemet är bara att de har bristande resurser, batterierna till lamporna börjar ta slut... och just ja... något rör sig i mörkret!!!

Gastkramande film - håll någon i handen!

Spoiler
Till er som gillar att analysera - Håll reda på att Sarahs man, Paul, är väldigt inriktad mot Juno vid forsen... Det symboliska slutet visar att Sarahs ande blir kvar nere bland systemen, med monstren! Hon har nu förlorat det sista som hon hade kvar - sina vänner!


NoneNoneNoneNone
/R

Kommentera här: