X-Men Orgins Wolverine

                         DVD Film: X-Men: Wolverine

Filmen som jag väntat på och längtat efter. Ok... det är bara att erkänna... jag är tendensiös. Har älskat X-Men sedan mitten av åttiotalet! - Lika bra att börja med de negativa bitarna:

Filmen är en ganska renodlad action... trots att Hugh Jackman har gått ut och sagt att han sökte efter en man som inte jobbat med sci-fi, för att filmen och karaktären Wolverine förtjänade att få ett djup i förklaringen till hans ondska. - Jag tycker att filmen misslyckas med detta... och inte för att den är för mycket Sci-fi, utan snarare att det är för mycket action... eller snarare för lite drama. Det hade behövts längre och djupare passager som konntrasterade det höga tempot!

De positiva delarna med filmen (utöver att den handlar om den häftiga karaktären Wolverine!), är att det finns många härliga karaktärer i filmen... Det är väl avvägda marvel hjältar och skurkar som är med... och som knyter an på ett positivt sett till triologin!

En annan sak som jag gillar är Liev Schreibers tolkning av Sabretooth och det våldsamt bra valet av Ryan Reynolds som den smått galne psykopaten Deadpool (hoppas att karaktären dyker upp längre fram!).

Mycke hack and slash för pengarna.. men kunde den inte fått bli över 2 timmar lång!??? Ser fram emot en uppföljare med Wolverines äventyr i Japan!! :)


NoneNoneNone
NoneNoneNoneNone
/R

Kommentera här: