0 Läs mer >>
 
En film skriven, producerad och med John Cusak... spelandes en mördare på dekis. Lite gäsp med tanke på att karaktären gjorts tidigare av Cusak (Se grosse point blanc). Johns syster spelar hans sekreterare (samma repris). Dan Akroyd är med i filmen (igen...) och en del andra skådisar som Cusak spelat mot i andra filmer.
 
Filmen börjar bra i nordliga Kanada - men sen blir den bara rörig med alla flashbacks... Den verklige skurken bakom allt skapar ingen aha känsla och den stora wow känslan som förväntas uppnås i cresendot är lika uppenbar som att sparka in ett öppet fönster. En sån där film som är bra att se, så att man uppskattar andra!
Se Gross point blanc - Mycket bättre!!!!
 
 
 av 5

War, inc.

0 Läs mer >>
 
Vad gör alla ensamma husdjur när matte och/eller husse är på jobbet?
En film om "syskon"relation som börjar med gruff och sedan växer sig starkare med prövningarna i det äventyr de ställs inför!
 
En hel del roliga karaktärer och roliga oneliners. Lysande med Kodjo som rösten till den fluffiga lilla söta kaninen med storhetsvansinne!
 
 
 av 5

Husdjurens hemliga...

0 Läs mer >>
 
Vanlig hederlig Statham action. Inget särskilt med det.
 
 
 av 5

Killer Elite

0 Läs mer >>
 
Filmen som jag troligen sett flest gånger. Nostalgifaktorn är hög och jag minns alla nätter den rullade på First Hotell Grand i Falun, när jag jobbade som nattportier. Kommer nog aldrig tröttna på den :)
 
 
 av 5

Mina jag och Irene

0 Läs mer >>
 
Fantastisk rollprestation av Benicio del Toro.
 
 
 av 5

Sicario

0 Läs mer >>
 
Will möte r sin familj i Spanien för en kort familjesemester med båt. Efter ett kort stopp i en mindre spansk stad försvinner familjensbåt och Will hittar båten övergiven i nästa bukt. Wills pappa dyker upp i sista stund och får loss Will från agenter.... Det visar sig att pappan hållit en del hemligheter från sin familj och det hela urartar sig till en uppgörelse mellan några internationella agentfirmor.... Detta är en film som ska ses av dom som gillade Taken!!!
 
 av 5

The cold light of day

0 Läs mer >>
 
Ett tjejgäng som sköter en gangsters knarkleveranser har hamnat i sin chefsonåd och får ett lätt jobb för att hamna på rätt sida av chefens nåd... men saker stämmer inte helt!
 
Lite beige film men den räddas av Forrest Whitaker och regissörens lek med kronologin.. Lite Grindhousekänsla med kronologihoppen!
 
 
 av 5

Catch .44

0 Läs mer >>
 
Snyggt gestaltande av 70-tal, som vanligt Hr. Alfredsson. Många fantastiska skådisar.... Möjligen ska man se denna film som mer vardagsrealism i relief till glamour och action i James Bond  - men visst är det lite gäsp varning.
 
 av 5

Tinker Tailor Sold...

0 Läs mer >>
 
Intressanta skådisar som Jackman och Mara höjer förväntningarna. Bra och trovärdig gestaltning av Peter. Habil underhålning som är helt ok utan att glänsa!
 
 
av 5

PAN