0 Läs mer >>
Bildresultat för the possession
 
En skräckis helt i min smak... och det märks att Sam Raimi haft ett finger med i spelet
 
 av 5

The Possession

0 Läs mer >>
Bildresultat för jennifer's body
 
Filmen om vad som händer när ett okänt indiepopband offrar en tonårtjej till Satan i utbyte mot "Fame and fortune". Bandet lyckas dock klanta till det och istället för att offra en oskuld så offrar dom Jennifer. Resultatet blir att Jennifer blir besatt av en demon som behöver mänskligt blod.
 
Smårolig och med lite gliringar mot goth och emokulturen bland ungdomar.... Mer komedi än thriller, i min bok!
 
 av 5

Jennifer´s Body

0 Läs mer >>
Bildresultat för hitta doris
 
Ingenting går upp mot orginalet, det är svårigheten som alla uppföljare har att kämpa emot.
Den här filmen lyckas, likt många bra uppföljare, att lägga fokus på en av orginalets bifigurer - utan att för den sakens skull tappa huvudkaraktären från orginalet. Och som jag tidigare pekat på (för länge länge sen)var orginalets huvudkaraktär inte Nemo, utan Marvin.
 
Frågor som varför Doris kan prata valska, får sin förklaring. Karaktärer från första filmen återkommer i stort och smått. Nya karaktärer som den supercoola bläckfisken Ingvar :)
 
Helt klart en sevärd film!
 
 
 av 5

Hitta Doris

0 Läs mer >>
Bildresultat för terminator genisys
 
En film som kastar om allt i handlingen. Nostalgi när handlingen går tillbaka till första filmens början... en mycket värdigar fortsättning än allt annat som kommit efter 2:an!
 
 
 av 5

Terminator - Genisys

0 Läs mer >>
Bildresultat för the assassin
 
Detta är en film som kräver tålamod. Scenerierna är magiska, men historien känns en smula osammanhängande och förvirrande. Annorlunda än vad man är van vid och det är inte utan att jag återkommer till handlingen....  Så även om betyget blir lågt så var den väl värd att se!
 
 av 5

The Assassin

0 Läs mer >>
Bildresultat för vänner för livet
 
En fantastisk film om manlig vänskap.
 
Julian är döende i cancer och tänker avsluta sin cellgiftsbehandling. Tomas är hans äldste vän som kommer tillbaka till Spanien för att övertala honom att inte ge upp. Julian verkar dock ha bestämt sig och börjar så att säga ställa allt i ordning inför hans bortgång. Däribland att fixa ett nytt hem till sin älskade hund Truman...
 
En film om vänskap, om sorg, om hur människor sviker och överraskar till det positiva.
 
Ricardo Darin var med i WIld tales och är en fantastisk skådis!!!
 
Se filmen! :)
 
 
 av 5

Vänner för livet