Ghostrider

I sin ungdom kontaktas Johnny Blaze av Mefistofeles, dvs djävulen,och erbjuds att sälja sin själ mot att Mefistofeles räddar Johnnys pappa från cancer. Mefistofeles håller sitt löfte, men samtidigt ser han till så att Johhnys pappa dör i en motorcykelolycka!


När den vuxne Johnny Blaze åter kontaktas av Mefistofeles, så ärdet för att han ska betala sin skuld till honom.Detta består i att Johnny blir Mefistofeles sändebud, hans "ryttare"(rider!), på jorden.


Mefistofeles stora problem f.n. är att hans son, Black Heart, försöker ta över jorden genom att ta kontroll över ett historiskt "själakontrakt" från en legendariskstad fylld med onda och korrupta själar... Nu behöver han sin Rider för att få bukt med sin rebelliske son.


Ghostrider är kanske en av de mörkare karaktärerna i marvels hjältegalleri. Han har minste ett par pinnhål på t.ex. Blade och Punisher.


Spännande med så bra skådisar i en spdan här film... Nicholas Cage, Eva Mendez, Sam Elliot och Brett Cullen(från Falcon Crest, för dom som kommer ihåg den serien... men han har även varit med i LOST!)


Bra film.

NoneNoneNoneNone
NoneNoneNoneNone

/R

Kommentera här: