Smokin' Aces

Ja... då var vi inne på 300 inläggsjubileum. Det har blivit lite färre filmer på sistone... vet dock inte om det är en trend eller om det går över... hehe. Tycker dock att det fortfarande är kul att skriva... lite mer diskussion skulle jag dock vilja ha på bloggen.. Men då måste jag väl antagligen marknadsföra den lite mer :)(tips är välkommet!)

 
                             DVD Film: Smokin' Aces
Denna något röriga film handlar om hur maffiaboss ledaren Primo Sparazzi gör en utfästelse på Buddy "Aces" Israel på 1 miljon dollar. Aces är nämligen på väg att överlämnna sig till FBI och gola på sina maffiabröder!

Den undrevärlden får nys om kontraktet på Aces och filmen börjar därför att visa upp den ena hitmannen efter den andre, som alla är på väg för att likvidera Aces... I en herrepåtäppa liknande stegreing likviderar skurkarna varandra och kämpar mot FBI, som även dom försöker hinna fram till Aces för att besjydda honom, så blir det en orgie i dödande mot slutet.

Filmen är till en början rörig och ganska usel... häftiga skurkar dock och slutet är förvånande och ganska ok!(vilket räddar filmen från ett botten betyg!)

Spännande att se Alicia Keys i en roll också! 




NoneNone

/R

Kommentera här: