X-Men - Apocalypse

 
Lysande :)
Glöm allt innan X-men first class nu är det nästintll en total reeboot.
Precis som i Days of future past och First class så knyter berättelsen ihop historiska händelser i mänsklighetens historia, till ett nytt sammahang.
 
Filmen innehåller massa nya skådisar i gamla roller och dom gör det på ett nöjaktigt sätt. Det här borgar gott inför framtida filmer. Trodde dock att vi skulle få se Cable, en framtida son till Jean och Scott, ifrån det framtida Age of Apocalypse - detta med tanke på Easter Egg scenen i Deadpool. Och appropå det: Stanna tills eftertexterna.
 
Spoiler varning: Med tanke på efter texterna och Wolverines gästspel i filmen, så lär nästa film bli en Wolverine baserad historia.
 
Framtida filmer lär behandla The Phoenix saga - annars blir jag besviken... förhoppningsvis med Shiaar kopplingen, men det är väl att hoppas för mycket!
 
Bra tempo och den som gillade Quicksilver i förra filmen lär inte bli besviken i denna :)
Masgneto slutar för god och tillika Mystique!
 
Nightcrawler får äntligen det utymme han förtjänar och nu hoppas jag att dom inte släpper honom som efter X2.
Nu får vi hoppas på att Gambit filmen blir av och att Colussus och Kitty Pryde ansluter i nästa film! Med tanke på att Caliban var med i den här filmen så kanske vi får se Morlockerna, Mauraders och Mr.Sinister... nej nu ska jag sätta mig ned och titta på första filmerna :)
 
 av 5
 
//R

Kommentera här: